ATOSS ontvangt SAP
Premium Certification

Meer

10.000 klanten in meer dan 50 landen vertrouwen op ATOSS

  Wat kan een Workforce Management systeem voor jouw bedrijf betekenen?

  Aantoonbare klantensuccessen

  Naar onze case studies
   Zitat Munich Strategy Home

   ATOSS loopt echt voorop als het erom gaat om bedrijven te helpen met de voortschrijdende digitalisering van de arbeidsomgeving en het gestructureerde gebruik van gegevens.

   Dr. Sebastian Theopold
   Munich Strategy, Auteur van het onderzoek “Top 100 – Ranglijst van de middenstand”, Handelsblatt
   New Work

   Ben je klaar voor het nieuwe werken?

   Technologische veranderingen gingen nog nooit zo snel als nu. En in de toekomst gaat dit tempo alleen maar omhoog. ATOSS begeleidt jou naar een werkomgeving met toekomst. In onze video zie je de trends van dit moment. Hoe kunnen ze zingeving, vrijheid en zelfstandigheid inbouwen in het dagelijkse werk? Kom nog meer te weten over het nieuwe werken in onze whitepaper.

   Download whitepaper

   Workforce Management NL

   Digitaal workflow­beheer combineert efficiëntie, werknemers tevredenheid en naleving

   Verhoogde efficiëntie door digitale workflows. Een planningsnauwkeurigheid van 95% dankzij een op AI gebaseerde operationele en strategische planning die ook de kosten optimaliseert en rekening houdt met compliance.  Meer zelfbeschikking en motivatie voor werknemers door zelfbediening, APP's en uitwisselingen. ATOSS Workforce Management creëert een werkwereld waarin iedereen voordeel heeft. 

   ATOSS workforce management NL

   Digitaal workflow­beheer combineert efficiëntie, werknemers­tevredenheid en naleving

   Verhoog de efficiëntie door digitale workflows. Een planningsnauwkeurigheid van 95% dankzij een op AI gebaseerde operationele en strategische planning die ook kosten optimaliseert en rekening houdt met compliance.  Doordat medewerkers meer invloed op hun planning hebben via de app en vergroot de medewerkerstevredenheid. Lees in de download hoe jij kunt innoveren met data-driven technologie.

   Download brochure

   Een uniek portfolio: passende oplossing voor bedrijven van ieder formaat 

   Persberichten