Partner

Onze partners: een sterke community voor de beste samenwerking

Enkele partners in ons ecosysteem

  Een internationaal topnetwerk 

  Het succes van ATOSS is te danken aan teamwerk. In samenwerking met ons ecosysteem van meer dan 40 partners en allianties bouwen we onze leidende positie uit in de belangrijke markt voor digitaal Workforce Management. Verbonden netwerken van complexe organisaties vragen namelijk om een aanpak die daarbij past.

  Meetbare toegevoegde waarde voor onze klanten


  ATOSS werkt goed met verschillende partners, van technologiepartners als Microsoft, SAP, IBM en Oracle tot aan hardwareprofessionals als PCS, dormakaba en datafox. In een team met onze partners bundelen we onze middelen en competenties om onze klanten meetbare toegevoegde waarde te kunnen bieden. Samen met onze partners vinden we de beste oplossingen voor de specifieke vereisten van onze klanten. Samen hebben we de knowhow van uiteenlopende branches, processen en IT en bieden we complementaire software, ondersteuning bij de implementatie en innovatieve concepten voor beveiliging en toegang.

  Hardwarepartners
  Servicepartners
  Technologiepartners
  Value Added Resellers

  Moderne terminals voor de urenregistratie  of complexe systemen voor toegang en beveiliging? Onze partners vullen de oplossingen van ATOSS aan met hoogwaardige hardware en kunnen eventueel ook de bijpassende ID's leveren, van simpele barcodes tot allerlei soorten toegangspassen of klantspecifieke RFID-tags.

  Onze partners voor advies en implementatie zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitrol van zakelijke en IT-strategieën op het gebied van HR en Workforce Management. Klanten van ATOSS kunnen hierdoor profiteren van diepgaande vakkennis, IT-expertise en ervaring met implementatieprocessen.

  Het is altijd onze ambitie om software te ontwikkelen op basis van de allernieuwste technische standaarden. Daarom werken we langdurig samen met bedrijven als Microsoft, IBM en Oracle, die voorop lopen als het gaat om technologie. Onze klanten profiteren van toekomstbestendige software voor Workforce Management met investeringszekerheid, die probleemloos kan worden geïntegreerd in bestaande IT-landschappen. ATOSS gaat bijvoorbeeld uitstekend samen met SAP, Datev, Paisy, P&I en Workday. 

  Onze gecertificeerde salespartners zijn uitstekend gekwalificeerd en verstaan hun vak. Ze hebben jarenlange ervaring met projecten, ze kennen de producten van ATOSS door en door en ze weten hoe ze problemen in de praktijk op kunnen lossen.


  We werken al jaren samen met ATOSS en hebben veel waardering voor de uitstekende kwaliteit van hun producten en de competentie van hun team.


  Joachim Popp
  Accountmanager, Datev eG


  Ook partner worden van ATOSS?

  We nodigen je uit om samen met ons de groeimarkt voor Workforce Management uit te bouwen. Nationaal en internationaal. 

  De voordelen:

  • Dynamische groeimarkt, duurzaam bedrijfsmodel
  • Uitstekend portfolio
  • Zekerheid op de lange termijn via beursgenoteerd bedrijf
  • Probleemloze integratie van onze oplossingen in partner-portfolio's 


  Nu partner worden

  Nu partner worden

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact