Gesprek gemist? Winst gemist! Competente callcenterservices, 24 uur per dag

Voor een ontspannen klantreis

Bij servicecenters, telefonische verkoop of medische consulten op afstand telt iedere minuut. Lange wachttijden, onvriendelijkheid of ondeskundig advies leiden direct tot omzetverlies en imagoschade. Een rooster dat aansluit op het callcentervolume en de wensen van de medewerkers, levert gemotiveerde teams en een positieve klantervaring.
 

Deze bedrijven kiezen voor oplossingen van ATOSS om hun callcenter te organiseren. Een selectie van onze klanten.

Heldere tijdsbegroting voor callcenter & backoffice 

Iedere dag weer is het zoeken naar de balans tussen kosten en servicekwaliteit. Workforce Management zorgt voor een nauwkeurige personeelsplanning die aansluit op de behoefte. Nauwkeurige voorspellingen houden niet alleen rekening met het klantencontact op zich, maar ook met de gemiddelde afhandeltijd. Zo garandeert het systeem 24 uur per dag competente klantenzorg. 

Workforce Management Process Call Center NL

Het holistische proces van personeelsbeheer in het callcenter

Werktijden en roosters eerlijk en transparant

Door een volledige integratie met de tijdregistratie zijn beschikbaarheden en urensaldi in real-time in te zien. Het systeem dekt CAO's, wet- en regelgeving, bedrijfsakkoorden en landspecifieke regelingen 1:1 af. Als er op korte termijn iemand uitvalt, is de geschikte vervanging snel gevonden, rekening houdend met kwalificaties en urensaldi. Dit zorgt voor een eerlijkere verdeling van overuren en voorkomt tegelijkertijd onnodige personeelskosten. 

ATOSS Kunde HUK Coburg

Onze oplossing voor Workforce Management vormt de basis voor meer flexibiliteit en een personeelsvriendelijke benadering. En voor een dienstverlener maakt een gemotiveerd team gewoon het verschil bij het dagelijkse klantencontact.”

Maria Herbst-Böhm
Personeelsmanager, HUK-COBURG Versicherungsgruppe 

Werk en privé in evenwicht: flexibiliteit waar dat kan   

Met self services, apps en wensroosters krijgen medewerkers meer zeggenschap over hun planning. Via een digitale ruilbeurs kunnen collega's ook na de publicatie van de roosters zelf diensten ruilen. Voordat een ruil wordt bevestigd, controleert het systeem of aan alle voorwaarden is voldaan. Zo gaat de individuele flexibiliteit nooit ten koste van de organisatie.  

Een digitale personeelservaring met meerwaarde

Intuïtieve self services helpen ook HR en leidinggevenden om hun dagelijkse werk sneller gedaan te krijgen. Via de app is het bijvoorbeeld mogelijk om verlofaanvragen vanaf iedere locatie goed te keuren of af te wijzen. Pushberichten informeren alle gebruikers over wijzigingen in het rooster en taken rondom werktijden en planning, die vervolgens handig online kunnen worden afgewerkt. Op alle bedrijfsniveaus blijft er zo meer tijd over voor werk dat echt een verschil maakt.

ATOSS Call Center Solution

De voordelen in een oogopslag:

  • Hoge roosterkwaliteit door goede voorspellingen 
  • Urenregistratie per project via self services en app
  • Prognoses voor klantencontact en backoffice
  • Minder routinetaken
  • Digitale workflows voor personeel en leidinggevenden 
     

Wij adviseren u graag

 

  • Aanvraag
  • Callback
  • C