Terugkijk webinar 
Klantverhaal Hornbach 

Jens Steinhorst, HR IT Consultant, laat zien hoe Hornbach omgaat met een tekort aan geschoold personeel en nieuwe eisen in de detailhandel. Workforce management creëert de "perfecte driehoek van interactie" en plaatst mensen in het middelpunt: 

 • Voor topservice in het weekend en in het hoogseizoen
 • Optimalisering van de omzet van de onderneming 
 • Eerlijkheid en evenwicht tussen werk en privéleven voor werknemers 

De opname is in het Engels.

Workforce Management maakt bedrijven flexibeler en productiever

Toekomstbestendige werkomgevingen opzetten

Bedrijven die mee willen komen met de dynamiek van een wereldwijde markteconomie, moeten agile zijn. En dat geldt ook voor de mensen in het proces. Werkomgevingen veranderen daardoor. Digitaal Workforce Management is de sleutel voor een succesvolle toekomst. Meer weten? Lees de brochure: Innoveren met data-driven technologie.

Nu downloaden

Concurrentievoordelen op de lange termijn

Een agile bedrijfsvoering vraagt om agile processen, zeker binnen het personeelsbeheer. Vaste roosters en vastgeroeste structuren zijn verliesposten. Flexibele werktijden, die aansluiten op de behoefte wordt steeds belangrijker. Met een goede personeelsplanning en beheer zorg je voor tevreden medewerkers en tevreden klanten. Zo wordt Workforce Management een strategisch instrument om de flexibiliteit en de productiviteit te verhogen.

New Work

Werkwereld van de toekomst? Dit zijn de belangrijkste trends

Alleen agile organisaties kunnen winnen in volatiele markten

Vrijwel iedere branche heeft te maken met schommelingen in de vraag, of het nu gaat om de wisselende opdrachtvolumes in de industrie, bezoekersaantallen in de handel, inkomende gesprekken in callcenters, patiëntengolven in de gezondheidszorg of seizoenspieken in de logistiek. 

360-graden Workforce Management is vraaggericht en optimaliseert de kosten. Zo schept je de basis voor een dynamische organisatie, die op ieder moment kan reageren op dit soort situaties.
 

Combineer efficiëntie, werknemerstevredenheid en compliancy

Met digitale workflows verhoog je de efficiëntie. Een planningsnauwkeurigheid van 95% dankzij een op AI gebaseerde operationele en strategische planning die ook de kosten optimaliseert en rekening houdt met wet- en regelgeving.  Maar ook meer mogelijkheden voor werknemers door de Self Service app. ATOSS Workforce Management creëert een werkwereld waarin iedereen voordeel heeft.

Digitaal Workforce Management

Aantrekkelijker worden als werkgever

Innovatieve planningen en inspraak in de processen rondom roosters, vakantieplanning en urenregistratie bevorderen betrokkenheid en de tevredenheid op de werkvloer. Als werktijden goed geregeld zijn, draagt dit bij aan de balans tussen werk en privé en dus aan je employee branding. En dat is een belangrijk voordeel wanneer je nieuwe medewerkers aan wilt trekken. 


Onderdelen van digitaal personeelsbeheer

 • Tijdregistratie

  Digitale tijdregistratie conform wetgeving.

  Leer meer

 • Tijdmanagement

  Werktijden efficiënter beheren door meer inzicht.

  Leer meer

 • Self Services

  Hogere tevredenheid voor werknemers door de Self Service tool.

  Leer meer

 • Operationele planning

  Roosters afgestemd op behoefte en kosten.

  Leer meer

 • HR Analytics

  Analyses op capaciteit en behoefte met één druk op de knop.

  Leer meer

 • AI-Voorspelling

  Kunstmatige intelligentie (AI) en zelflerende systemen voegt nog meer intelligentie toe.

  Leer meer

Het volledige pakket aan Workforce Management

ATOSS heeft een passende oplossing voor bedrijven van ieder formaat, voor iedere branche en voor iedere vraag. Onze software biedt urenregistratie die voldoet aan de Europese regelgeving, klassiek tijdmanagement, intuïtieve self services, mobiele apps, roostering in aansluiting op de behoefte, strategische capaciteitsplanning. Voor start-ups, kleine ondernemers, MKB-ers, of internationale concerns. Profiteer van Workforce Management dat precies levert wat je nodig hebt.

Onze klanten cases

  Wij adviseren je graag

   

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact