Tijdregistratie met ATOSS

Wettelijk conforme tijdregistratie en documentatie

Kost de documentatie en correctie van werkuren veel van uw waardevolle tijd? Zijn medewerkersgegevens en kwalificaties niet altijd up-to-date? Met ATOSS zijn deze uitdagingen verleden tijd. Uw voordelen:

 • Verminderde foutgevoeligheid door geminimaliseerde handmatige inspanningen. 
 • Voldoen aan alle eisen van het Europese Hof van Justitie (ECJ).
 • Zorgen voor naleving en gegevensbescherming.

Grijp deze kans om uw praktijken voor tijdregistratie te herzien en te verbeteren, zodat uw organisatie wettelijk conforme en medewerker-vriendelijke blijft.

Download onze checklist

Nutzen Time Control

Meer transparantie, minder fouten

Door de processen rondom urenregistratie te digitaliseren ontstaan er veel voordelen:

 • Altijd actuele gegevens. Met één druk op de knop heb je real-time inzicht in de laatste stand van zaken. 
 • Minder administratie. Routinetaken verminderen, en processen gaan sneller.
 • Correcte loonadministratie. doordat foutbronnen wegvallen.
 • Meer inzicht en controle. Waardoor een optimale personeelsplanning tot stand kan komen. Daarnaast kunnen er heldere rapportages gemaakt worden. 
 • Duidelijkheid voor werknemers. Via self services hebben alle medewerkers via de app meer inzicht en eigen regie wat een positieve invloed heeft op de medewerkerstevredenheid.  

Lees in de download klantverhalen vanuit verschillende sectoren.

Nu downloaden

ATOSS Kunde WISAG

Digitaal Workforce Management neemt onze personeelsadministratie heel veel werk uit handen.

Michael C. Wisser
CEO, Wisag

ATOSS Vorschriften und Recht

Europese voorschrift voor tijdregistratie

Het Europese Gerechtshof heeft geoordeeld dat tijdregistratie verplicht wordt. Het oordeel is nog niet in alle landelijke wetgeving doorgevoerd, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Zorg daarom tijdig dat je organisatie voldoet aan de nieuwe eisen voor arbeidstijdregistratie. 

Doe de compliance check

Wat zijn de voordelen van digitale tijdregistratie? En hoe kunnen de voorschriften van alle wet- en regelgeving rondom tijdregistratie in de praktijk worden uitgevoerd? Lees onze checklist voor meer informatie.

Nu downloaden

Veilige toegang voor jouw organisatie

Bepaal precies wie er waar en wanneer toegang krijgt. Zo kun je op ieder moment nagaan, waar iemand is. Voor gevoelige data is er bovendien een strengere beveiliging beschikbaar, die de gegevens beschermt tegen ongeautoriseerde toegang.

Ben jij klaar voor digitale urenregistratie? 

 • Eenvoudige processen
 • Compliance met wet- en regelgeving
 • Meer transparantie rondom werktijden
 • Minder werkdruk en minder foutbronnen
 • Fundament voor modern beheer van werktijden

12.000 klanten in meer dan 50 landen vertrouwen op ATOSS

  FAQ's over tijdregistratie

  • Wat is digitale tijdregistratie en waarom is het belangrijk?

   Digitale tijdregistratie houdt in dat technologie wordt gebruikt om de werktijden van medewerkers vast te leggen en te beheren. Het biedt tal van voordelen, zoals nauwkeurigheid, efficiëntie en naleving van arbeidswetten. Het is essentieel omdat het de tijdregistratieprocessen stroomlijnt, fouten vermindert en waardevolle inzichten biedt in het beheer van de workforce.

  • Hoe kan digitale tijdregistratie processen vereenvoudigen?

   Digitale tijdregistratie vereenvoudigt processen door handmatige en op papier gebaseerde methoden voor tijdregistratie te vervangen door geautomatiseerde, gebruiksvriendelijke systemen. Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken met digitale apparaten of software, waardoor de noodzaak voor handmatige tijdkaarten of timesheets verdwijnt. Deze automatisering vermindert de administratieve last en minimaliseert het risico op fouten.

  • Hoe kan digitale urenregistratie helpen bij naleving? 

   Digitale urenregistratiesystemen kunnen helpen bij naleving door nauwkeurig de gewerkte uren van medewerkers vast te leggen en te registreren. Hiermee zorgt jouw organisatie ervoor dat zij voldoet aan arbeidswetten en voorschriften met betrekking tot overuren, pauzes en het minimumloon. Het systeem kan rapporten en audits genereren om naleving aan te tonen, waardoor het risico op juridische problemen wordt verminderd. 

  • Welke specifieke voorschriften zijn van toepassing op urenregistratie? 

   De voorschriften met betrekking tot urenregistratie variëren per regio en industrie. Veelvoorkomende voorschriften hebben betrekking op onderwerpen zoals overuren, maaltijd- en rustpauzes, en vereisten voor het bijhouden van gegevens. Digitale urenregistratie kan jou helpen om te voldoen aan deze voorschriften door automatisch relevante gegevens bij te houden en te documenteren.

  • Kunnen medewerkers gemakkelijk hun eigen werktijden bijhouden met digitale tijdregistratie?

   Ja, digitale tijdregistratie omvat vaak self-service functies waarmee medewerkers hun eigen werktijden kunnen bekijken en controleren. Dit stelt medewerkers in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun tijdsregistraties en eventuele onregelmatigheden of problemen snel te melden. Het bevordert transparantie en vermindert geschillen met betrekking tot werktijden.

  • Wat zijn de voordelen van het gebruik van ATOSS voor digitale tijdregistratie?

   ATOSS is een toonaangevende aanbieder van workforce management oplossingen met een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties bij het optimaliseren van hun workforce-processen. ATOSS biedt geavanceerde functies, zoals voorspellende analyses, self-service opties voor medewerkers en nalevingshulpmiddelen, die aanzienlijk kunnen bijdragen aan jouw tijdregistratie- en workforce managementcapaciteiten.

   ATOSS valt op door het aanbieden van een uitgebreid en aanpasbaar platform dat is afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie. Het biedt real-time inzicht in arbeidskosten, vraagvoorspelling en roosteroptimalisatie. ATOSS kan helpen de arbeidskosten te verlagen, de efficiëntie van de workforce te verbeteren en de naleving van arbeidswetten te vergroten, waardoor het een waardevolle keuze is voor digitale tijdregistratie.