Roosterplanning met ATOSS

Onze roosterplanningssoftware dient als het ultieme instrument om het management te versterken, de tevredenheid van medewerkers te vergroten en uw bedrijf naar succes te leiden.

Plan nu een afspraak

Wat is de roosterplanning van ATOSS?

De roosterplanning van ATOSS is veel meer dan alleen een basale tijdbeheersoftware. Het is een alomvattende oplossing, specifiek ontworpen om te voldoen aan de complexe behoeften van Human Resources (HR) management in de hedendaagse wereld. Het biedt een holistische aanpak voor planning, aanwezigheidsbeheer en optimalisatie van menselijke middelen, specifiek afgestemd op hedendaagse uitdagingen.

Boek een demo

Met 15.000+ internationale klanten is ATOSS een autoriteit in het vakgebied

  Waarom kiezen voor ATOSS?

  ATOSS Planning is de voorkeursoplossing voor talloze bloeiende bedrijven over de hele wereld. Het past zich aan aan de schaal en complexiteit van uw bedrijf. Door te kiezen voor ATOSS investeert u in slimmer HR-beheer, een meer tevreden personeelsbestand en verbeterde financiële resultaten.

  Personeelsberekeningen

  Door gebruik te maken van real-time data-analyse helpt ATOSS Planning om precies te bepalen hoeveel personeelsleden u op elk gegeven moment, dag of jaar nodig heeft. Zeg vaarwel tegen kostbare overbezetting of schadelijke onderbezetting.

  Verhoogde Flexibiliteit 

  ATOSS roosterplanning vereenvoudigt het beheer van verlofaanvragen, last-minute wijzigingen en vervangingen en past zich continu aan de veranderende behoeften van uw bedrijf aan.

  Kostenreductie

  Door planningsfouten te beperken en de inzet van personeel te maximaliseren, kunt u aanzienlijk besparen op personeelsgerelateerde kosten terwijl u de productiviteit op een hoogtepunt houdt.

  Wettelijke naleving

  Arbeidsregelgeving verandert voortdurend. ATOSS zorgt ervoor dat uw planning altijd in lijn is met lokale wetten en vakbondsafspraken, waardoor juridische risico's worden verminderd.

  ATOSS - Jetzt demo buchen!

  Meer dan alleen software 

  De roosterplanning van ATOSS overstijgt de conventionele definitie van software. Het is een heuse bedrijfsstrategie die de manier waarop u uw team beheert kan transformeren, en u positioneert om te floreren in een continu veranderend professioneel landschap. Ontdek vandaag nog hoe onze planningssoftware uw onderneming kan bevoordelen.

  Plan direct een demo!