Softwareeinführung Mann mit Laptop

Software onboarding op tijd en binnen de begroting

Wij garanderen een snelle uitrol

Het duurzame succes van onze softwaretrainingen komt niet vanzelf. We werken met een doordacht model en een groep ervaren projectmanagers, die nauw samenwerken met de projectteams van onze klanten. Het is namelijk ons doel om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat de software van ATOSS live gaat binnen je bedrijf, met een efficiënte overstap naar modern Workforce Management. Volgens de planning, en binnen het budget. Eventueel kunnen we je zelfs de complete projectleiding uit handen nemen.

Structuur voor succesvolle projecten

Onze consultants verstaan hun vak en leveren een meetbare meerwaarde. Hoe weten we dat? Op basis van de competentie en ervaring van duizenden succesvol opgeleverde projecten. Individuele aanpassingen zijn typisch voor onze projecten. Onze specialisten adviseren hoe je de processen binnen je bedrijf met behulp van software kan optimaliseren en stroomlijnen. Met organisatorische afstemming en doelgerichte parametrering wordt ons standaardpakket helemaal op maat gemaakt. Zo bouw je een platform voor een toekomstbestendige arbeidsomgeving.

Dieter Luber

Bij ieder Workforce Management project concentreren we ons consequent op de zakelijke doelen van de klant. En dat maakt het verschil.

Dieter Luber
Executive Director Customer Services & Support, ATOSS

Profiteer van de kennis van onze experts

Onze 150 consultants kennen de producten van ATOSS, ze kennen de branches waarin ze werken en ze hebben jarenlange ervaring uit vele succesvolle projecten. Veel van onze consultants zijn ook gecertificeerd in projectmanagement volgens Prince2 en/of IPMA, en kunnen uitstekend uit de voeten met agile benaderingen als SCRUM. Hun kennis en kunde in combinatie met iteratieve en agile methodes leveren de beste voorwaarden voor succesvolle projecten: op tijd, binnen de begroting, en volgens de specificaties. Nationaal en internationaal. Tenslotte zijn deze certificeringen niet voor niets internationaal erkend. 

Perfecte integratie in je systeemomgeving 

We ondersteunen niet alleen de implementatie van de software, maar nemen ook de koppeling met de hardware voor de registratie voor onze rekening. Bovendien richten we interfaces in met bestaande systemen, we ontwikkelen machtigings- en toegangsconcepten en optimaliseren systeemomgevingen. Zo werkt je oplossing van ATOSS optimaal en haal je het beste rendement uit bestaande investeringen.