Digitaal Workforce Management naadloos integreren in SAP

Het beste van twee werelden

Efficiëntere bedrijfsprocessen staan of vallen met een soepele samenwerking tussen verschillende softwaresystemen. Onze interfaces met SAP-systemen laten zien hoe de grenzen tussen systemen kunnen vervagen. Samen zijn ATOSS en SAP meer dan de simpele som der delen. En dat merken onze klanten.

Personeelsplanning in combinatie met SAP HXM

Met onze SAP Connector sluit je de SAP-systemen voor HR moeiteloos aan op de krachtige personeelsplanner van ATOSS. Hierdoor garandeer je een naadloze gegevensuitwisseling tussen de beide systemen – en een probleemloze personeelsplanning. SAP-gebruikers profiteren van meer transparantie en een hoger rendement. Bestaande investeringen blijven vruchten afwerpen en de voordelen van het de integratie in het volledige systeem blijven behouden.

Voorbeelden van onze klanten

Hoe profiteren SAP-klanten van digitaal workforce management? Welke voordelen biedt de naadloze integratie van beide systemen? Laat je overtuigen door onze klantvoorbeelden.

Nu downloaden

Werktijden beheren in SAP SuccessFactors

Integreer digitaal Workforce Management in SAP SuccessFactors om alle kernprocessen binnen HR op één platform aan te sturen. Profiteer van een compleet personeelsbeheer in de cloud, zonder grenzen aan of tussen systemen. Vanuit de SAP-omgeving krijg je soepel toegang tot de clients van de ATOSS-oplossing, naar wens dankzij single sign-on ook zonder dat je je opnieuw hoeft aan te melden.

ATOSS Kunde Grenke

Het doel van ons project is om een samenhangend, compleet HR-platform op te zetten dat kan meegroeien met onze behoeften – nationaal en internationaal. Daarom hebben wij gekozen voor een best-of-breed-systeem.

Jürgen Mechler
Projectleider Implementatie SAP SF + ATOSS + ACONSO, GRENKE

Breid je HR-systeemomgeving uit

ATOSS Workforce Management sluit probleemloos aan op je bestaande systemen. Daarbij maakt het niet uit of je bijvoorbeeld personeelsplanning wilt toevoegen aan een SAP ERP HCM PT, of dat je het IT-landschap van SAP SuccessFactors wilt uitbreiden. In ieder scenario levert ATOSS een intuïtieve bediening en user experience, geavanceerde toptechnologie en volledige functionaliteit. 

Workforce Management Process NL

Klaar voor digitaal Workforce Management?

  • 360-graden benadering van werktijdenbeheer 
  • Intelligente personeelsplanning
  • Ononderbroken HR-processen
  • Investeringszekerheid en toekomstbestendigheid

Wij adviseren je graag

  • Aanvraagformulier
  • Callback
  • Direct contact