Digitale urenregistratie: een einde aan papierwerk

Flexibele tijdregistratie, altijd en overal

Digitale tijdregistratie kan op veel plekken: je kunt werktijden vastleggen via een terminal, smartphone, tablet, computer of bijvoorbeeld via het kassasysteem. Registreer eenvoudig de werktijden waar er op dat moment gewerkt wordt. Slopende administratieve processen en dubbele administratie zijn hiermee verleden tijd. Koppel onze software met het ERP systeem, voor een goede afwikkeling richting payroll.

Meer transparantie, minder fouten

Digitaliseer de processen rondom urenregistratie en werk altijd met actuele gegevens. Met één druk op de knop heb je real-time inzicht in de laatste stand van zaken. Dat is niet het enige voordeel: Routinetaken en foutbronnen vallen weg, en je kunt snel correcties doorvoeren – inclusief een goede documentatie. Lees in de download klantverhalen vanuit verschillende sectoren.

Nu downloaden

Doe de compliance check

Wat zijn de voordelen van digitale tijdregistratie? En hoe kunnen de voorschriften van alle wet- en regelgeving rondom tijdregistratie in de praktijk worden uitgevoerd? Lees onze checklist voor meer informatie.

Nu downloaden

Proactief omgaan met Europese voorschrift

Het Europese Gerechtshof heeft geoordeeld dat tijdregistratie verplicht wordt. Het oordeel is nog niet in alle landelijke wetgeving doorgevoerd, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Handel daarom proactief en controleer of jouw arbeidstijdregistratie voldoet aan de nieuwe eisen. Wil je meer weten? Onze consultants helpen je graag verder.

ATOSS Kunde WISAG

Digitaal Workforce Management neemt onze personeelsadministratie een significante hoeveelheid werk uit handen.

Michael C. Wisser
CEO, Wisag

Optimale personeelsplanning op basis van betrouwbare gegevens


Digitale tijdregistratie is de basis voor een slim en transparant beheer van de werktijden. Je hebt online op ieder moment toegang tot deze gegevens, het biedt inzichtelijke rapportages maar ook een correcte loonadministratie en een optimale personeelsplanning. Via self services hebben alle medewerkers meer eigen regie wat een positieve invloed heeft op de medewerkerstevredenheid.  


Veilige toegang voor jouw organisatie

Bepaal precies wie er wanneer toegang krijgt tot welke onderdelen. Zo kun je op ieder moment nagaan, waar bepaalde mensen zich bevinden. Voor gevoelige data is er bovendien een strengere beveiliging beschikbaar, die de gegevens beschermt tegen ongeautoriseerde toegang.

Ben jij klaar voor digitale urenregistratie? 

  • Eenvoudige processen
  • Compliance met wet- en regelgeving
  • Meer transparantie rondom werktijden
  • Minder werkdruk en minder foutbronnen
  • Fundament voor modern beheer van werktijden
     

Wij adviseren je graag

 

  • Aanvraag
  • Callback
  • Contact